Veel gestelde vragen

Kan ik de Heatscope Terrasverwarming gebruiken in de badkamer?

De Heatscope Terrasverwarmingen zijn uitermate geschikt voor gebruik in badkamers.

De HEATSCOPE Vision en Spot carbon heaters hebben de IP veiligheidsklasse 44 (onafhankelijk van de montage). Het eerste cijfer van de IP klasse geeft de beschermingsgraad tegen aanraking en binnendringende voorwerpen aan (X=geen bescherming, 4 = Beschermd tegen indringen van vaste voorwerpen groter dan 1 mm). Het tweede cijfer van de IP klasse geeft beschermingsgraad tegen vocht aan (0 = geen bescherming; 4 = Geen schade indien besproeid (10 l/min)).

Heeft de Heatscope terrasverwarming een thermostaat?

Nee de Heatscope terrasverwarming beschikt niet over een thermostaat.

U kunt de basis modellen van de heatscope terrasverwarming handmatig bedienen (aan/uit 50% of 100% vermogen) op het apparaat.
Kiest u voor het plus model van de terrasverwarming dan kunt u de heatscope bedienen doormiddel van de meegeleverde afstandbediening.
Met deze afstandbediening heeft u de keuze uit 3 standen (aan/uit 50%, 80% of 100% vermogen).

Heeft de Heatscope terrasverwarming een timer?

Nee de Heatscope terrasverwarming beschikken niet over een timer.

Na het gebruik van de Heatscope dient u deze zelf uit te zetten doormidden van de bediening op het apparaat of de bijgeleverde afstandbediening bij de plus modellen. 

Veel gestelde vragen / FAQ

Tijdens het installeren van een technisch product, zoals de Heatscope terrasverwarmingen kunnen vragen ontstaan over montage wijze, veiligheid, garantie, aansluiten e.d. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen. Deze vragen hebben we beantwoord, zodat u sneller bent geholpen. Mochten er nog vragen zijn kunt u ons altijd mailen of bellen. 

Wanneer u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden of nog meer uitleg nodig heeft, kunt u graag contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Graag helpen wij u persoonlijk en zonder omwegen verder.

  • Waarom krijg ik het lekker warm van infraroodstraling, ook als ik geen licht zie, zoals bij de HEATSCOPE Zero heaters?
  • Kunnen infrarood stralers overal worden geïnstalleerd? Zijn er beperkingen of restricties?
  • Wat zijn de voordelen van een infrarood heater in vergelijking met een “paddenstoel”-model? Wat zijn de voordelen van infrarood?
  • Waarom werken niet alle infraroodstralers op dezelfde wijze? Wat zijn de verschillen tussen bijvoorbeeld HEATSCOPE Vision ambiance heaters en HEATSCOPE Spot power heaters?
  • Is een infrarood straler een goede investering? Hoe hoog zijn de bedrijfskosten?

Wij geven hier een antwoord op deze en andere vragen. Indien u verdere vragen heeft, neemt u s.v.p. contact met ons op. Wij kijken uit naar een persoonlijk gesprek met u, zodat wij u alles kunnen vertellen over de verwarming van tijdelijk gebruikte ruimtes binnen en buiten. Misschien heeft u zelfs al een concreet project waarvoor u een verwarmings-oplossing nodig heeft? Wij helpen u graag – via telefoon of e-mail.