Betalingen

Welke betaalmethodes hebben wij?
  • iDEAL
  • Bank overschrijving

Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving.

Hoe lang duurt het voor jullie mijn betaling ontvangen?

iDEAL:
Wanneer je gebruikmaakt van internetbankieren bij een van de grote banken in Nederland (ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank) dan kunt u gebruikmaken van iDeal. Dit is in Nederland de gemakkelijkste manier van betalen op internet. Wij ontvangen jouw betaling direct na het voltooien van jouw bestelling en zullen dan ook zo snel mogelijk overgaan tot verzending.

Bankoverschrijving:
Een bankoverschrijving houd in, dat je na het plaatsen van de bestelling zelf het op het factuur vermelde bedrag overschrijft naar de rekening van Heatscope Terrasverwarming. Onze rekeninginformatie vind je altijd terug op de factuur, vermeld altijd bij de overschrijving het Ordernummer of factuurnummer.

Bankoverschrijving is niet de snelste manier van betalen. Hou er daarom rekening mee dat de overboektijd één tot drie werkdagen kan duren. Zodra we de betaling ontvangen hebben op de rekening van Heatscope Terrasverwarming, sturen wij u direct per e-mail een ontvangstbevestiging.

Lukt het je niet om te betalen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

heatscope vision terrasverwarming