Garantie

Garantie bij Heatscope Terrasverwarming

Over het algemeen mag een product bij normaal en verantwoord gebruik niet kapot gaan binnen 2 jaar. Is dit onverhoopt toch het geval dan gaan wij je product kosteloos repareren of vervangen. Op de product pagina vind je welke type garantie je hebt.

Carry-in garantie

We vragen jou om het defecte product naar ons terug te sturen. Het product wordt in dit geval gerepareerd bij Heatscope Terrasverwarming, de fabrikant of bij een externe reparateur.

On-site garantie

We komen zelf of de fabrikant het product bij jou thuis repareren. Je hoeft het product niet naar ons op te sturen.

Let op: Voor reparatie of vervanging op grond van deze garantie gelden een aantal voorwaarden. Heb je het product langer dan 2 jaar geleden gekocht? Of is je product kapot als gevolg van val-, druk-, stoot-, wind- of vochtschade? Dat lossen we graag voor je op. Maar in de meeste gevallen valt de reparatie dan niet binnen de garantie van Heatscope Terrasverwarming. In dit geval worden er kosten in rekening gebracht voor de reparatie.

Heatscope Terrasverwarming is niet aansprakelijk voor gevolgschade als gevolg van een niet goed functionerend product, ondeskundig of onjuist gebruik ervan (r.t.f.m!) en/of niet correct uitvoeren van preventief onderhoud.